Hemsida-2-2.jpg

Hem Stuga uthyres Brudskogens fäbod Hästarna Våra djur Köttförsäljning Kontakt

Prästens drängstuga

Stugan består av 2 rum och fullt utrustat kök. Toalett, dusch och bastu finns. Den är på 72 m2 och har en veranda utanför som man kan sitta och njuta av Västerdalälven som rinner precis utanför. Djur går i hagarna utanför, vilka beror på vilken årstid det är. I ena rummet står två sängar som en dubbelsäng o i det andra finns en tarrsäng och en bäddsoffa för två. Priserna för uthyrning variera lite beroende på aktiviteter runt om både på gården och i bygden. Trådlöst internet finns för den som har behov av det.

 För den som vill fiska så finns stora möjligheter av att göra det. Båt finns precis utanför och för den bekväma kan man sätta sig på stora stenen utanför huset och meta. Där har många barn suttit och fått upp abborre. Västerdalälven är fullt badbad men har man små barn så ska man nog åka till Busjön där det finns långgrund sandstrand.

Sommartid har vi djuren på fäboden som ligger 1 mil söderut. Kvar hemma går några hästar och lite får och våra sommargrisar.

För den hästintresserade finns hästar som är westernskolade i olika nivåer. Om man skulle vilja ha häst med sig så funkar det med. Ridterräng finns och paddock finns på gården. Vi har även ett ridhus på byn www.nissemon.se

 

.

 
Copyright 2011 Tomas o Bibis Jordbruk